30% kedvezmény 2017. május 31-ig

Rendelje meg 2017. május 31-ig Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) programunkat és/vagy Nonprofit kettős könyvelés programunkat 30% kedvezménnyel!

Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) programunkkal elkészíthető a jogszabályi előírásoknak megfelelő kiegészítő melléklet, taggyűlési jegyzőkönyv. Adatok vehetők át megadott formátumú XLS fájlból, valamint OBR-fájlból is, így bármely könyvelőprogram használata esetén könnyen elkészítheti beszámolóját programunk segítségével.obr_logo
A programunkból elkészíthetők a PDF-fájlok és adatok adhatók át az Online beszámoló űrlapkitöltő rendszernek (OBR-nek). A szoftverrel 999 cég beszámolója készíthető el és hálózatban is használható.

 

 

Nonprofit kettős könyvelés programunk civil szervezetek számára készült, mellyel a 479/2016. Kormányrendelet szerinti könyvelés és beszámoló készíthető el, valamint adatok adhatók át a PK-242 nyomtatványnak. Amennyiben devizás tételek és áfa kezelésére, vagy normál számviteli törvény szerinti könyvelésre is szüksége van, akkor válassza a Kettős könyvelés programot nonprofit modullal.FSK_nonprofit_pecsetek_20170509_WHITEBG
Az egycéges verzióban egy, a többcéges verzióban akár 999 szervezet könyvelése végezhető, illetve a program hálózatban (korlátlan számú felhasználóval) is használható.

 

MEGRENDELÉS

Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) program*:

Nonprofit kettős könyvelés program*:

Számlázási név*:

Számlázási cím*:

Postázási név és cím (ha eltérő):

Kapcsolattartó neve:

Email-cím*:

Telefonszám:

 

A feltüntetett árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.
Az akciós áraink kizárólag 2017. május 31-ig az elektronikusbeszamolo.hu oldalon megrendelt új programokra vonatkozik, a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Címke: , , , ,
Kategória: FORINT-Soft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

17 − 2 =