Készítse el beszámolóját a FORINT-Softtal

Készítse el számviteli beszámolóját a FORINT-Soft Kft. szoftvereivel!
Rendelje meg 2018. február 28-ig Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) programunkat és/vagy Nonprofit kettős könyvelés programunkat 20% kedvezménnyel!

Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) programunkkal elkészíthető a jogszabályi előírásoknak megfelelő kiegészítő melléklet, taggyűlési jegyzőkönyv. Adatok vehetők át megadott formátumú Excel (.xls) fájlból, valamint OBR-fájlból is, így bármely könyvelő program használata esetén könnyen elkészítheti beszámolóját programunk segítségével.obr_logo
A Kiegészítő melléklet programunkból elkészíthetők a PDF-fájlok és adatok adhatók át az Online beszámoló űrlapkitöltő rendszernek (OBR-nek). A szoftverrel akár 999 cég beszámolója is elkészíthető, illetve hálózatban is használható.

 

Nonprofit kettős könyvelés programunk civil szervezetek számára készült, mellyel a 479/2016. Kormányrendelet szerinti könyvelés és beszámoló készíthető el, valamint adatok adhatók át a PK-342 nyomtatványnak.FSK_nonprofit_pecsetek_20170509_WHITEBG

Amennyiben devizás tételek és áfa kezelésére, vagy normál számviteli törvény szerinti könyvelésre is szüksége van, akkor válassza a Kettős könyvelés programot nonprofit modullal.
Az egycéges verzióban egy, a többcéges verzióban akár 999 szervezet könyvelése végezhető, illetve a program hálózatban (korlátlan számú felhasználóval) is használható.

MEGRENDELÉS

    Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) program*:

    Nonprofit kettős könyvelés program*:

    Számlázási név*:

    Számlázási cím*:

    Adószám:

    Postázási név és cím (ha eltérő):

    Kapcsolattartó neve:

    Email-cím*:

    Telefonszám:

    A feltüntetett árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.
    Az akciós áraink kizárólag 2018. február 28-ig az elektronikusbeszamolo.hu oldalon megrendelt új programokra vonatkozik, a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

    Címke: , , ,
    Kategória: Egyéb, FORINT-Soft

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

    *

    kilenc + 2 =